Drumles in Assen

Op een drumstel kun je heel veel verschillende drumritmes spelen en ook nog in veel verschillende stijlen, zoals bijvoorbeeld pop, rock, blues, jazz en latin. Je gaat dus beginnen aan een spannende, afwisselende en erg leuke muzikale ontdekkingsreis!

Lesinhoud

In de drumlessen besteed ik in het begin veel aandacht aan een goede speelhouding, slagtechnieken en klankkwaliteit. Je leert ook notenlezen, want we gebruiken een leuke basismethode met meespeelsongs. Dit boek vormt de rode draad door de lessen heen. Na deze basismethode kunnen we kiezen uit vele afslagen op onze drumreis: ik heb de beschikking over veel modern lesmateriaal in verschillende niveau’s en stijlen. Maar we gaan natuurlijk ook meespelen met jouw favoriete muziek. Want speelplezier staat voorop: wat je met plezier doet, doe je graag en goed!

Leslocatie

De lessen worden gegeven in de slagwerkstudio van Podium Zuidhaege, aan de Zuidhaege 2 in Assen. Dit gebouw ken je misschien beter als het “ICO-gebouw”. In deze slagwerkstudio staan drie professionele drumstellen, veel ander slagwerkinstrumentarium en een professionele geluidsinstallatie. Woon je in de wijk Marsdijk en wil je dichtbij huis drumles volgen, dan is het mogelijk om bij mij thuis drumles te krijgen. Informeer naar de mogelijkheden!

Oefenen

Oefenen is natuurlijk heel belangrijk bij het leren bespelen van een muziekinstrument. Je moet dus beschikken over een eigen drumstel. Over de aanschaf van een (tweedehands) drumstel kan ik je natuurlijk altijd adviseren. Denk je dat je buren een stuk minder enthousiast zijn over je drumhobby, dan is een elektronisch drumstel wellicht de oplossing. Ik maak er zelf ook gebruik van en kan je ook hierover meer vertellen. Neem gerust contact op!

Leeftijd

De minimale leeftijd waarop je kunt starten met drumles is ongeveer acht jaar. Jonger kan soms ook, in overleg en na een proefles. Een maximale leeftijd is er niet, je bent immers nooit te oud om te leren.

Nog vragen?

Er valt natuurlijk nog heel veel meer te vertellen over de inhoud van de drumlessen. Wil je antwoord op jouw specifieke vragen, neem dan gerust contact op met Drumstudio HartSlag.

  • * velden zijn verplicht.

Over mij

Over mij

Hoe begon het? Van jongs af aan was duidelijk dat mijn hart sneller ging slaan van muziek en vooral van drummen...

Lees meer
Contact

Contact

Neem direct contact op met Drumstudio HartSlag en krijg snel antwoord op al jouw vragen...

Lees meer
Voorspeelavond Drumschool Vriesema en Drumstudio HartSlag

Voorspeelavond Drumschool Vriesema en Drumstudio HartSlag

Op vrijdag 16 juni 2023 houden Drumschool Vriesema en Drumstudio Ha...

Lees meer